Kampvuur Laait
27 mei 2022 

Intro                Bands                Aanmelden                Praktische info
 

Green Cadillac


Green Cadillac speelt rockabillly zoals we het sinds de Stray Cats niet meer hebben gehoord! Volgens het beproefde recept worden een Gretsch gitaar, een contrabas en een drumstel in een blender gegooid. Iedere twee drie minuten worden er up-tempo, old-fashioned 3-akkoorden liedjes opgediend, die stuk voor stuk op smaak worden gebracht door een heerlijke heldere vrouwenstem! De songteksten zijn stuk voor stuk gekruid in een mix van heartbreak, hotrods en lovestories. Als dit je smaak is, als je houdt van het Amerika van the fifties, dan wil je Green Cadillac meemaken! Vet in het haar en kammen maar! De band bestaat uit Judith Petter (vocals), Eddy van Buiten (guitar), Richard Zwiers (drums) & Martin Wieringa (upright bass) en is zeker 60 jaar te laat opgericht, namelijk in 2021, maar het is nooit te laat om te genieten van de heerlijke klanken van toen.


facebookpagina van Green Cadillac

Van Lunteren


Van Lunteren is een viermansformatie uit de categorie 'stevige gitaarrock'. Nummers van ZZ Top, Jimi Hendrix, Led Zeppelin, AC/DC, Herman Brood, Black Sabbath en Cuby staan steevast op hun setlist.
Alle rockcovers worden op een eigen Van Lunteren wijze vertolkt. De band is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een stevige strakke gitaarrockband met een zeer eigen geluid. Overal waar de band optreedt ontstaat een gezellig enthousiast feest der herkenning. Rocksongs welke je niet meer dagelijks op de radio hoort maar waar iedere veertigplusser mee is opgegroeid staan borg voor een flinke portie swingen en headbangen!

facebookpagina van Van Lunteren
 

Kisjeskearls

Kisjeskearls is een band die in 2012 is opgericht en is in onze ogen de band die het geluid van het 'oude Normaal' het best benadert. Ze trekken van feesttent naar feesttent en slaan dit jaar Kampvuur Laait niet over. Ze hebben twee keer eerder op ons podium gestaan, in 2017 en in 2018. De eerste keer was tevens het kortste optreden ooit in de geschiedenis van de band wegens technische problemen. Direct na de eerste gitaarklanken kwam er dikke rook uit de lampen en uit de gitaarversterkers. Gevalletje van Elektronica Woemahoeptjoep, zullen we maar zeggen.

facebookpagina van Kisjeskearls
website van Kisjeskearls